Bij Alarmsysteemexpert Jablotron gevonden

Vanaf het begin dat ik een eigen huisje heb gekocht wilde ik al een alarmsysteem aanschaffen, vooral omdat ik net pas op mezelf woon geeft dat iets meer een veilig gevoel. Ik was opzoek naar een systeem van Jablotron, deze had mijn vader me aangeraden want hij heeft me deze aangeraden. Ook zij hij dat ik het beste bij de site genaamd Alarmsysteemexpert kon kijken, want het bedrijf Alarmsysteemexpert zou namelijk een groot aanbod bieden van dit merk.

jablotron-101kr-gsm-lan-draadloos-alarmsysteem-kit

Met de nodige hulp

Uiteindelijk heb ik de perfecte koop gevonden, dit ging niet zo makkelijk als je nu waarschijnlijk denkt. Zo’n alarmsysteem kost nog wel wat, als je daar de montagekosten bij rekent die veel bedrijven buiten je koop om erbij rekenen kom je al gauw hoger dan je verwacht. Nu kwam ik zoals ik net al zei bij het bedrijf met dat grote aanbod van het merk Jablotron, deze had veel verschillende prijsklasse, types enzovoort. Ik snap daar niet zoveel van en wilde eigenlijk al de goedkoopste kopen. Toch voor de zekerheid even contact opgenomen.

jablotron-profi-60

Beste service

Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn en die hielp me door allemaal vragen te stellen, zo kwamen we uit bij het Jablotron systeem wat precies goed bij mij paste. Deze heb ik dan in overleg met het bedrijf en mijn vader ook aangeschaft, gelukkig zat de montagekosten erbij in en kreeg ik dus ‘gratis’ service. Geweldig dat er in deze tijd nog zulke bedrijven bestaan, ik kon mijn geluk niet op. Alles verliep prima en ik kreeg de nodige uitleg voor het gebruik en de instellingen enzovoort. Gelukkig heb ik het systeem nog nooit hoeven te gebruiken, maar het geeft me wel meer veiligheid. Ik ben echt superblij met dit product van het bedrijf, wat een geweldige service en dat voor zo’n scherpe prijs!