Beton cire aanbrengen

Zelf beton cire aanbrengen gaat heel eenvoudig. Het is makkelijk materiaal om aan te brengen in welke kamer van je woning dan ook. Je bent bij ons bij het juiste adres om dit te doen. Je hoeft in veel gevallen niemand te bellen om dit te laten doen. Het is ideaal materiaal om zelf te doen. Bij andere materialen kan dat vaak niet. Het zorgt voor een hele mooi uitstraling en sfeer. Er is wel een andere afwerking nodig dan in de woonkamer of slaapkamer ook al is het hetzelfde materiaal. Het voordeel van beton cire is dat het watervast is nadat een coating is aangebracht. Je kan zelf de kleuren uitkiezen. Je kunt voor warme kleuren kiezen of juist koude kleuren.

Je huis klaarmaken

Allereerst moet je je huis natuurlijk klaarmaken. Het is belangrijk om je meubels te bedekken zodat het niet vies wordt. Je kunt natuurlijk ook de meubels in een andere kamer doen. Dat is vaak handiger omdat je dan zeker weet dat de meubels niet vies of nat worden. Bovendien is het handiger en kan je er makkelijk bij. Zelf beton cire aanbrengen gaat heel makkelijk. Je kunt het ook gebruiken in de badkamer. Het is waterbestendig na het aanbrengen. Dit is natuurlijk heel fijn voor in de badkamer. Je kan het ook toepassen op wasbakken of andere meubels in je badkamer. Het is ook naadloos en is daarom goed schoon te houden. Dat is dus ideaal. 

Eenvoudig online bestellen

Je kan bij de beton cire webshop eenvoudig online bestellen. Wij hebben alle pakketten klaar liggen. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Meestal krijg je je pakket binnen drie werkdagen. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven.