Eenvoudig te monteren en te onderhouden

kunststof plaatmateriaal

Kunststof is een materiaal wat eenvoudig te monteren is door het lichte gewicht, maar ook het onderhoud ervan neemt niet heel veel tijd in beslag. Schilderen en schuren is niet nodig, vaak voldoet een beetje water al om de gevel schoon te maken. Tegenwoordig is kunststof plaatmateriaal ook kleurecht, geen verkleuring meer door de zon of andere weersomstandigheden. Op Massief NT plaatmateriaal geeft Plastica maar liefst tien jaar garantie, niet alleen op het materiaal maar ook op de kleur.

kunststof plaatmateriaal

Gegarandeerde kwaliteit

Ga je Massief NT gebruiken voor je buitengevel dan ben je er verzekerd van dat je kunststof plaatmateriaal hebt van de beste kwaliteit die er op de markt is te vinden. De gevelbekleding is PEFC gecertificeerd. Aan de brandveiligheid is ook gedacht, de panelen zijn namelijk moeilijk brandbaar dus extra veilig voor je bedrijf. Natuurlijk moet plaatmateriaal voldoen aan alle eisen die de bouw daaraan stelt, dit wordt gedaan door middel van een KOMO bewijs. Ook op het gebied van duurzaamheid dragen we ons steentje bij, alle plaatmaterialen van kunststof zijn duurzaam.

Monteren van plaatmateriaal op de gevel

kunststof plaatmateriaal

Gebruik je kunststof plaatmateriaal voor je gevel dan heeft de beplating heel wat te verduren door de weersomstandigheden. Massief NT kan dit allemaal verduren, je krijgt als je besluit gebruik te maken van de gevelplaten tien jaar garantie op het materiaal. En dat is niet alles, ook op de kleurechtheid. Bevestig je gele panelen op je gevel dan zijn de panelen na jaren ook nog geel en vervagen niet. Ons serviceteam kan je precies uitleggen over het monteren van de gevelplaten, en de garantie die daaraan vastzit bij juiste montage.