Rookkanalen snel in huis

logo-bouw-handel

kap_3Het was zo ver mijn nieuwe open haard zou geleverd worden. De open haard was helemaal op maat gemaakt. Ik heb het hele design zelf bedacht en daar was ik natuurlijk heel trots op. Toen een Monteur alles wilde monteren waren er problemen met de rookkanalen. De rookkanalen waren niet goed geleverd en moesten weer terug naar de leverancier. Omdat ik de haard zo snel mogelijk wilde gebruiken heb ik er toch voor gekozen om duurdere rookkanalen aan te schaffen zodat ik zeker zou zijn van de kwaliteit.

De bestelling

isoduct_rookkanalen_-_3Omdat ik precies wist wat ik moest bestellen en wat de afmetingen hiervan moesten zijn kon ik dit makkelijk bestellen. Door goed te zoeken op het internet naar rookkanalen kwam ik uit op de website van Bouw-handel. Op deze website hadden ze de producten van Isoduct. Ik had begrepen dat Isoduct een merk is dat kwaliteit leverde.

Op de website kon ik makkelijk het rookkanaal zelf samenstellen. Gelukkig ging dit heel makkelijk en kon ik zo afrekenen. Tijdens het afrekenen kwam ik er achter dat ik eigenlijk niet eens zo heel veel geld extra kwijt was en dat ik hiervoor ook nog eens een veel betere kwaliteit kreeg.

Het pakket kwam dezelfde week nog aan. Op het moment dat het binnen kwam heb ik contact opgenomen met de monteur. Hij kon dezelfde dag nog langskomen om alles te bevestigen. Alles was eigenlijk al klaar alleen het rookkanaal moest nog worden bevestigd.

Ik ben heel erg tevreden met mijn keuze en de snelle levertijd!