Sfeervol tuinfeest

Er zijn genoeg redenen voor een feestje. Oma wordt 80, je kleine meid wordt 18, je zoon is geslaagd voor zijn examens, er is een trouwdag van 20 jaar en zo zijn er nog zoveel meer dingen om het leven te vieren. Het is alleen maar mooi hoe we daar met z’n allen van kunnen genieten. Dit zijn namelijk de belangrijke dingen om samen stil te zijn bij het maken van mooie herinneringen, maar het is natuurlijk wel zo fijn dat je niet neervalt bij het plannen van al deze mooie herinneringen en jezelf niet overloopt met to do – lijstjes. Houd het haalbaar voor jezelf en vraag hulp waar nodig is.

Hoe tref je voorbereidingen?

Zoals net al even kort werd genoemd zijn to do –  lijstjes enorm handig. Soms kan een hoofd zo vol zitten met allemaal losstaande taken waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is juist wat we dus niet moeten hebben. Ook voor het plannen van een mooi feest willen we dingen overzichtelijk hebben. Zet neer op papier wat je nodig hebt en waar je naartoe moet. Het is natuurlijk ook belangrijk om niet alles te bewaren voor het laatste moment. Het is veel handiger om dingen alvast te kunnen regelen wanneer dat kan. Dat zijn dan ook de dingen waar je niet meer aan hoeft te denken. Verdeel je aandacht. Zoals wanneer je versiering klaar zet voor buiten: hang de slingers op, lampjes, sfeervolle veranda verlichting van INTOLED. Dan ben je daar in ieder geval klaar mee.

Wat heb je allemaal nodig voor een leuke tijd?

Het allerbelangrijkste voor een leuke tijd is dat je het zelf naar je zin hebt. Natuurlijk wil je als planner voor een feestje met vrienden en familie dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, maar de sleutel hiervoor is eigenlijk dat jij niet omvalt van de stress om te presteren. Houdt het simpel en leuk voor jezelf. Het hoeft niet allemaal perfect. Een sfeervolle omgeving heb je al snel. Beeld het voor jezelf in: je geliefden buiten met elkaar aan de praat, gedimd veranda verlichting, een zacht muziekje op de achtergrond. Er is echt niet veel voor nodig.