Je vindt de bijzonderste relatiegeschenken bij Maxilia.nl

maxilia-logoVandaag een bericht voor wat je niet alleen voor je eigen huiselijke sfeer maar juist voor die van ánderen kunt betekenen. Klaar met de navelstaarderij van hoe je je woning kunt optimaliseren, vandaag tik ik een bericht voor je waarbij je je juist verplaatst in anderen. Vandaag zal ik voor je op een rijtje zetten wat voor een relatiegeschenken bij Maxilia.nl te verkrijgen zijn, in de hoop bij je ideeën te triggeren over de mogelijkheden die er allemaal zijn.

Het meest effectieve (en bovendien ondoorzichtige) marketingmiddel bied je met een relatiegeschenk

Laat me beginnen met het uiteenzetten van een slechts kleine greep uit het aanbod van relatiegeschenken bij Maxilia.nl, zoals hieronder te zien.

165

Moet je nagaan, het overzicht van de verschillende dochterbedrijven die Maxilia heeft was te groot om met een print screen vast te leggen en dus zie je hierboven nog niet eens álles wat er mogelijk is.

Denk bijvoorbeeld eens aan een gepersonaliseerd schort met daarop je logo
Denk bijvoorbeeld eens aan een gepersonaliseerd schort met daarop je logo

Ik kan het je wel uitleggen natuurlijk. Maxilia heeft een stuk of zestig dochterbedrijven die zich elk op een bepaald thema vastbijten. Zo zie je hierboven Max Handdoeken, Max Magneten en Max Gereedschappen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Al deze voorwerpen zijn bijzonder geschikt voor mensen thuis, dat kun je wel nagaan. Bovendien zijn het alle zeer handige gebruiksvoorwerpen, waarbij je er bijna verzekerd van kan zijn dat ze ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Wil je je eigen onderneming in het zonnetje zetten, dan is het natuurlijk echt een aanrader voor een van dit soort relatiegeschenken te gaan. Krijgt men je bedrijfslogo telkens onder ogen, dan krijgen je contacten, partners of al dan niet bestaande klanten er een zeer positieve associatie bij – en dat is natuurlijk het beste marketingmiddel dat er te bedenken is!