Inboedel opkopen is een mogelijkheid bij Seniorenhulp

Inboedel opkopen

Afgelopen maand is mijn oma verhuisd naar een nieuwe seniorenwoning! Er was alleen een probleem zij kon niet al haar goederen meenemen naar haar nieuwe seniorenwoning. Simpelweg omdat deze woning een stuk kleiner is dan haar oude woning. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een eventuele mogelijkheid om de achtergebleven goederen te verkopen en/of om deze milieuvriendelijk te laten verwerken. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website van een zeer interessant verhuisbedrijf genaamd: Seniorenhulp. Bij deze aanbieder had mijn oma namelijk een geweldige mogelijkheid. Deze mogelijkheid was inboedel opkopen!

Maar wat wordt er precies bedoelt met inboedel opkopen? Nou het komt vaak voor dat er vele goederen achterblijven na een verhuizing. De goederen die achterblijven kunt u overdragen aan Seniorenhulp. Seniorenhulp gaat deze goederen dan verkopen op veilingen. De opbrengst van deze veiling is uiteindelijk in zijn geheel van de klant u hoeft Seniorenhulp alleen maar te betalen voor de verrichten werkzaamheden!

Inboedel opkopen

Geweldige ervaring!

Al mijn achtergebleven spullen/goederen heb ik overgedragen aan Seniorenhulp. Het personeel van deze aanbieder heeft vrijwel alle goederen verkocht waar ik ontzettend blij mee ben. Dankzij deze geweldige service heb ik een geweldige spaarcentje overgehouden aan de overgebleven goederen. Mijn ervaring met Seniorenhulp is dan ook ronduit geweldig!

Wilt u van goederen af omdat u deze nergens kwijt kunt? Dan raad ik het u aan om Seniorenhulp deze goederen te verkopen op een veiling. Zo bent u er zeker van dat u er een leuk bedrag aan overhoudt!

Verhuizen