Inspiratie van Huis-inrichten.com

zwart-wit-bureau

badkuipDe woonkamer van mijn huis was na de verhuizing echt een grote zooi geworden. Sommige meubels waren tijdens de verhuizing beschadigd geraakt of kapot gegaan. Voordat ik ging verhuizen had ik wel veracht dat ik nieuwe meubels moest aanschaffen, maar omdat ik zoveel nieuwe dingen moest kopen heb ik gekozen voor een nieuw interieur. In mijn hoofd had ik al een aantal ideeën, maar ik wist nog niet precies wat ik wilde gaan doen met mijn woonkamer.

Inspiratie

Een vriend van mij vertelde dat hij een hele toffe website had gevonden. Op de website kon ik inspiratie op doen volgens hem en daarom heb ik een kijkje genomen. Die vriend heeft daarom de link van Huis-inrichten.com naar mij gestuurd.

bureauToen ik een kijkje nam op de website heb ik mijn ogen uitgekeken. De foto’s die er op stonden waren precies in de stijl die ik in mijn hoofd had. Door deze foto’s kon ik concrete ideeën op doen. Al snel merkt ik dat ik heel veel inspiratie op had gedaan en zo wist ik precies waar ik naar op zoek was en wat ik ongeveer wilde hebben.

Een gedeelte van de foto’s van Huis-inrichten.com heb ik opgeslagen. De foto’s heb ik meegenomen naar de meubelboulevard, omdat ik dan een beetje een idee had van de kleuren die bij elkaar zouden passen. Doordat ik deze foto’s mee heb genomen heb ik al veel meubels gezien die bij mijn ideeën paste. Een aantal meubels heb ik al besteld, maar ik heb nog lang niet alles!