Voordelige keuken in Duiven bij Keuken en Keukens

logo-keuken-en-keukens

Mijn moeder wilde graag een nieuwe keuken kopen voor haar nieuwe woning. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar keuken Duiven om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die mooie keukens aanbiedt voor een voordelige prijs. 

Een zeer goede en informatieve website 

Toen ik samen met mijn moeder op het internet op zoek ging naar keuken Duiven rekken we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden bedrijven die keukens aanbieden in de buurt van Duiven. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken trok ons de website van Keuken en Keukens ons beide het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de keukens speciaal voor jouw woning ontworpen worden en er voordelige prijzen worden gehanteerd. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken met Frits de eigenaar van Keuken en Keukens. 

keuken

Zeer tevreden met de nieuwe keuken van Keuken en Keukens

Toen we contact opnamen met het bedrijf werden we erg vriendelijke en zeer uitgebreid te woord gestaan. Frits kon ook al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek om de wensen voor de keuken met mijn moeder te bespreken en om een ontwerp te maken. Tijdens dit gesprek hebben zij het uitgebreid gehad over de keuken en heeft Frits een ontwerp gemaakt. Na het gesprek besloot mijn moeder om over te gaan tot een aankoop tot een aankoop van een nieuwe keuken. De keuken werd een aantal weken later geleverd en gemonteerd. De keuken ziet er super mooi uit en daarom zijn we allebei ook erg tevreden.