Citrusplant kopen

Lees hier over een citrusplant kopen bij Tropic trees. Op de site zie je dat je al vanaf een kleine zes tientjes een unieke citrusplant kan kopen, en dat het grootste assortiment citrusplanten een tientje of acht kosten. Er zijn mooiere, maar het is altijd de keuze, of een aantal voordelige of een enkele dure citrusplant. De reden waarom de prijzen zo scherp zijn van de citrusplanten komt omdat Tropic trees importeur is. Dat scheelt in de tussenhandel, en dat voordeel rekent Tropic trees door naar de eindconsument. Tropic trees heeft meer in het assortiment dan citrusplanten, lees in dit artikel over de unieke planten en boompjes van Tropic trees.

Vijg, olijf, limoen, Tropic trees heeft het allemaal

Naast een citrusplant kopen kun je bij Tropic trees ook voor andere bijzondere boompjes en planten terecht. Wat denk je van een palm? Een palm verliest in het najaar of winter geen blad; het hele jaar door heb je dan een groene boom. Of een vijg? Naast dat je eetbare vruchten hebt geeft een vijg een heerlijke geur. Ook een olijf of limoen heeft schoonheden en voordelen. Bij alle boompjes en planten van Tropic trees geldt dat het gezonde boompjes en planten zijn. Boompjes en planten met ziektes voeren zij niet in.

Weg met de saaie standaard struikjes en boompjes in de tuin

Het is slim om een citrusplant te kopen voor in de tuin. Te vaak hebben tuinen dezelfde vegetatie. Vooral gemeente- en andere overheidstuintjes hebben allemaal dezelfde struiken, en in navolging daarvan de bedrijfstuintjes. Het ontwerp is vaak gemaakt door een bureau en het lijkt wel als of dat bureau alleen liguster en soortgelijke struiken kent. Het argument waarom tuintjes zo zijn is omdat het weinig onderhoud vergt. Omdat Tropic trees ook veel winterharde en onderhoudsvrije boompjes en planten in het assortiment heeft, is dit nu te doorbreken. Gemeente- en bedrijfstuintjes hoeven geen standaard overheidstuintjes te zijn, er kan nu variatie aangebracht worden.