Tuinfrezen handige producten!

nieuwgereedschap

Tuinfrezen zijn apparaten die de tuin makkelijk en snel voor je omploegen. Het zijn ontzettend handige producten en ze maken het werk een stuk gemakkelijker en zorgen dat het werk een stuk sneller gaat. Tuinfrezen voeren werk uit zonder vermoeiing of zware inspanning, ideaal voor iedereen dus!

nieuwgereedschap tuinfrees3

Wat doet een tuinfrees?

Een tuinfrees ploegt bijvoorbeeld een stuk tuin om. Het is niet zo dat het bovenste stuk grond onderop eindigt, want de tuinfrees roert de grond om tot een kruimelig mengsel. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld zand of andere grond verbeteraars toe wil voegen. Zo creëer je geen lagen van verschillende grond  maar een mooi mengsel van verschillende soorten. Stenen, wortels of andere voorwerpen komen bij het gewone frezen van grond naar boven. Zo kunnen ze makkelijk verwijderd worden enhoef je niet in de aarde te wroeten. Plantenresten komen wel terug in de grond, dit is namelijk een voeding voor de grond, en het is een recycle idee wat ook nog eens goed is voor het milieu. Wanneer je dit niet freest komt de kop van de resten boven de grond. Dit kan een mooi tuinbeeld verstoren, en dat is natuurlijk hartstikke zonde.

nieuwgereedschap tuinfrees

Voordelig

Nieuwgereedschap.nl biedt verschillende soorten frezen voordelig aan. Je bent bij gebruik op langere termijn altijd goedkoper uit bij Nieuwgereedschap.nl dan wanneer je het gereedschap huurt. Ze hebben een breed assortiment, waar voor iedere tuin of situatie een geschikte frees te vinden is. Neem vooral een kijkje in de webshop, en bestel vandaag nog jouw tuinfrees!

nieuwgereedschap  tuinfrees 2