Superwoonwinkel

Zoek je een leuke webwinkel om producten te kopen om je huis en tuin op te fleuren, dan hebben wij die voor jou gevonden. Superwoonwinkel heeft voor elke ruimte in je huis allerlei leuke, hippe en trendy artikelen te koop voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden ze een snelle service, maatwerk en deskundig advies. Van hun klanten krijgen ze een 8,3 als waardering, dus dat zit ook wel goed.

Het assortiment

Het is te veel om op te noemen. Bekijk het zelf op superwoonwinkel.nl. De website is overzichtelijk en klantvriendelijk. Via filters, zoekfuncties en sorteringen kom je snel uit waar je zijn wilt. Voor sommige producten is wat extra uitleg nodig, zoals bij de tafelbekleding, de vliegengordijnen en de raamfolie. Hiervoor zijn instructies bijgevoegd Je vindt deze onderaan op elke sitepagina vermeld. Zo koop je altijd de juiste maat en voorkom je beschadigingen van het product bij het onderhouden en schoonmaken ervan.

Rondsnuffelen en extra koopgemak

Kijk eens op je gemak rond om je te laten inspireren of gewoon om het even voor je te zien. Ook zie op de website snel welke leuke aanbiedingen er zijn. Schrijf je in met je e-mailadres zodat je altijd snel bij bent of maak een account aan. Met een account verloopt het betalen van je bestelling sneller en gemakkelijker. Voor gratis advies bel je naar naar 085-0471624 of je stuurt een e-mail naar klantenservice@superwoonwinkel.nl. Via de website kan je ook een contactformulier invullen: contactformulier.

Betaalmogelijkheden

Bij Superwoonwinkel kan je betalen via IDeal, Klarna of creditcards (Visa & Mastercard), PayPal of Bancontact (België). Deze betaalmethoden zijn veilig, vrij toegankelijk en kosteloos.