Tuinverlichting

Goede verlichting kan een tuin totaal transformeren. Tuinverlichting is niet alleen bedoeld om de tuin mooier te maken, maar het kan ook heel functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan verlichting van een oprijlaan, een terras of aan verlichting die dient als inbraakpreventie. Tuinverlichting is er dus in veel vormen.

LED tuinverlichting bij Lightexpert.nl

Deze online specialist in LED verlichting heeft een ruime collectie aan tuinverlichting. Zij hebben prikspots, grondspots, wandlampen en verandaverlichting. Prikspots zijn makkelijk te plaatsen en de kop, waarin de lamp zit is in alle richtingen makkelijk draaibaar. Grondspots nemen weinig plaats in, omdat ze in de grond geplaatst worden. Prikspots en grondspots zijn dus vooral in de tuin zelf toepasbaar, rond het terras of langs de paden. Ze zijn ook geschikt om de aandacht te vestigen op een bepaald voorwerp, zoals bijvoorbeeld een beeld, een boom of de vijver. Tenslotte zijn er lampen die je aan een muur kan hangen, zoals bij een deur.

Bijzondere verlichting

Bij Lightexpert.nl gaan ze mee met de tijd en hebben ze dus ook tuinverlichting in hun assortiment met solar. De lamp heeft dan een klein zonnepaneel. Voor verlichting die dient voor veiligheid zijn er lampen te koop met een bewegingssensor. De sensoren reageren op warmtebronnen, zoals een mens of een dier. Als de warmtebron weer weg is, gaat het licht ook weer uit.

Wil je meer weten of heb je een vraag?

Neem dan contact op met de klantenservice van Lightexpert.nl. Op verzoek kan je samen met hen een lichtplan opstellen of gewoon een vraag stellen. Bellen kan via 085-0471218 en e-mails kan je sturen naar klantenservice@lightexpert.nl.