De keuze van een vloer is zeer belangrijk

logo_headerAls je een keuze moet maken welke uitstraling je jouw huis wilt geven is de beslissing over de soort vloer een belangrijke; dit is immers de basis van je inrichting. Er is keuze genoeg; vloerbedekking, zeil, tegels, houten vloeren maar vergeet ook laminaat niet te overwegen!

Laminaat

Laminaat van CanDo lijkt sterk op een houten vloer maar dat is het eigenlijk niet. Het zijn geperste houtvezels met een kunststof laag er overheen. Op die kunststof laag is een houtprint geprint. Daardoor lijktlaminaat sterk op een echte houten vloer.

Kiezen voor laminaat

Voordat je de keuze maakt voor een bepaalde soort vloer weeg je natuurlijk de voor- en nadelen tegen elkaar af. Een laminaatvloer in huis heeft vele voordelen zoals:

– Laminaat gaat lang mee.

– Een laminaatvloer heeft weinig onderhoud nodig.

ad7a8d2d293a2549d52f8fee30e5820e2404f1eb

– Loop je een keer met vieze schoenen naar binnen? Geen probleem, even met een doekerover of even dweilen en het is weer schoon. Bij vloerbedekking is dit natuurlijk heel anders.- De laminaatvloeren van tegenwoordig zijn haast niet meer te onderscheiden van de echte houten vloeren

– Je kunt laminaat eventueel zelf leggen waardoor het goedkoper is.

 

Zoals je ziet, laminaat heeft heel veel voordelen. Er zijn echter ook enkele kleine nadelen zoals het feit dat laminaat vaak wat hol klinkt als je erover heen loopt, daarvoor heb je een goede ondervloer nodig. Verder moet je voorzichtig zijn met meubels verplaatsen om krassen te voorkomen. Dus welke vloer kies jij en waarom?

dc8169f684be846a807d8b270c941f683d16e573