Jabostone BV: Tegels voor 12.00 besteld, de volgende werkdag geleverd!

Eerst even een korte introductie:

Jabostone: Tegel groothandel met een heldere online focus. Wij voeren een zorgvuldig samengestelde collectie van tegels & toebehoren van topkwaliteit voor een scherpe prijs. Als ‘dropshipper’ van grote e-commerce partijen gespecialiseerd in tegels & sanitair weten wij wat er online speelt en vooral ook wat er online verkoopt. Op basis van deze informatie hebben wij een gerichte online tegelselectie uitgewerkt en daarnaast zetten bewust in op een optimale online ondersteuning. Een efficiënte levering is hier een cruciaal onderdeel van, onderstaand vindt u hier meer informatie over.

Levering & levertijd, hoe werkt dit precies?

Indien het door u bestelde product op voorraad is, kunnen wij uw bestelling al binnen 1 werkdag thuis bezorgen bij een afleveradres in Nederland en 2 werkdagen bij een afleveradres in België. Jabostone B.V. streeft naar het zo snel mogelijk afleveren van uw bestelling. Binnen ons assortiment hebben wij onderscheid gemaakt tussen ons ‘basis assortiment’, waarbij wij over een grote eigen voorraad beschikken en een selectie producten die wij op aanvraag bestellen bij de fabrikant. Deze levertijd van deze producten is afhankelijk van het specifieke product (lees: de leversnelheid en locatie van de fabrikant).

Deze informatie vindt u bij ieder product duidelijk terug binnen onze website. In het geval van vragen kunt u ons altijd bellen of mailen en ontvangt u meteen een gerichte levertermijn. Wij investeren veel tijd en moeite in het updaten van de correcte levertermijnen per product, echter is het onverhoopt altijd mogelijk dat de daadwerkelijke levertermijn afwijkt. Bijvoorbeeld in het geval van grote bestellingen (die de voorraad overtreffen) en retentie bestellingen. In dit geval zal een van onze medewerkers u zo snel mogelijk informeren.

De leverdatum wordt in samenspraak ingepland. Indien een specifieke bezorgdatum nog niet tot de mogelijkheden behoort, wordt een gerichte levertijdindicatie afgegeven en wordt een specifieke bezorgdatum later met u besproken. Daarnaast wordt uw bestelling op werkdagen geleverd, tussen 08.00 en 17.00. U kunt op de avond voor de dag van levering een tijdsindicatie van levering online terug vinden. Indien u kiest voor afhalen gelden de openingstijden van Jabostone B.V. van 08.00 tot 17.00 op werkdagen.