Thuisin, een ware plezier voor je woning

Thuisin

Bij Thuisin ben je aan het juiste adres wanneer je opzoek bent naar PVC vloeren. Ga je voor een lichte look of kies je toch de donkere variant? Kortom, het maken van een keuze kan nogal lastig worden. Zelf vond ik het ook altijd lastig als wij aan het zoeken zijn naar een nieuwe vloer. Blijven wij dezelfde kleur aanhouden of gaan wij toch een keer voor wat anders. Wanneer wij dan de keuze hadden gemaakt en de offerte hadden betaald begonnen wij toch te twijfelen. Dankzij Thuisin hoeven wij hier geen zorgen meer om te maken! Bij dit bedrijf kun je het assortiment eenvoudig en snel via het internet zien. Hierdoor is het vergelijken van de kleuren een eenvoudige opgave.

Thuisin

Online shoppen bij Thuisin

Doordat wij het assortiment via het internet hadden gezien was het maken van een keuze zo gedaan. Wij hebben ditmaal ervoor gekozen om de lichte variant te nemen. Onze meubels worden in de loop der tijd ook vervangen, daar kunnen wij dan ook rekening mee houden. Enfin, de offerte hebben wij laten opmaken zodat wij precies wisten wat de kosten gaat worden. De offerte kun je trouwens zelf via het internet aanvragen. Hier hoef je alleen de gevraagde gegevens in te voeren en vervolgens doen zij de rest voor je.

Snelle service!

De aanvraag was verzonden en nog geen uur later had ik het alweer retour in de mail. Ditmaal met de prijzen erbij genoteerd en dat was voor ons perfect. De kosten zijn aan de lage kant en daardoor hebben wij ervoor gekozen om akkoord te geven op de factuur. De factuur werd betaald en vervolgens konden wij een afspraak gaan maken met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker heeft ons erg goed geholpen. Zo waren wij op de gevraagde afspraak thuis om de medewerkers te voorzien van een lekker kopje koffie!