Bezoek de showroom van Sanitair33!

Wil je een showroom bezoeken waar je op gemak kunt kijken naar sanitair? Ga naar Venlo en bezoek snel de showroom van Sanitair33.nl! In de showroom van Sanitair33 zijn er verschillende producten in een complete ‘badkamer’ verwerkt die je kunt bekijken. Ideaal als je inspiratie wilt opdoen, zo zie je bijvoorbeeld de toiletpot die jij zou mooi vindt, ook in een badkamer setting.  De showroom ligt – zoals eerder aangegeven – in Venlo en is van maandag t/m zaterdag te bezoeken. Doordeweeks zijn we natuurlijk allemaal aan het werk, daarom kun je de showroom ook op donderdagavonden en op zaterdagen bezoeken. Bezoek de showroom of bekijk de webwinkel en sta versteld van het aanbod en de scherpe prijzen.

Shop je liever vanuit thuis op de bank? Dan kan bij Sanitair33 uiteraard ook! Op de webwinkel Sanitair33.nl staat het complete aanbod gepresenteerd. Je kunt de virtuele winkelmand vullen met jouw gewenste producten en meteen online afrekenen. Bestellen met iDeal is het snelst en veiligst. Je bestel eenvoudig via de website van jouw eigen bank. Kom je er niet helemaal uit? Geen paniek! De klantenservice van Sanitair33 staat altijd voor je klaar. Per telefoon, e-mail, de live chat of sociale media kun je contact opnemen. Waar wacht je nog op? Bezoek snel de online webwinkel of kies ervoor om de showroom te bezoeken!

 

Volg ook de sociale mediakanalen van Sanitair33.nl. Via Facebook en andere sociale platforms worden namelijk vaak kortingen aangeboden. Zo is laatst nog een kortingscode van 10% op zwart sanitair vrijgegeven. Ook inschrijven via de nieuwsbrief is verstandig. De aanbiedingen van Sanitair33 ontvang je namelijk vervolgens per e-mail. Jij wilt toch ook altijd de aller scherpste prijs? Twijfel niet langer en volg Sanitair33 om de scherpste prijzen te krijgen!