Boeidelen laten plaatsen

npi-logo

npi_merkEindelijk is het zo ver! Mijn eerste eigen gekochte huis werd opgeleverd. Om het huis te kunnen kopen heb ik een tijdje heel erg hard gespaard, omdat ik niet alleen geld nodig had voor het kopen van het huis, maar ook voor de belangrijke uitgaven zoals boeidelen. De boeidelen zien er niet alleen geweldig uit, maar deze zorgen er ook nog eens voor dat de waarde van mijn huis stijgt.

Goed bedrijf

swish-dakrand-wit-450x200Dat de waarde van mijn huis stijgt vind ik heel erg belangrijk, omdat ik niet verlies wil lijden op mijn huis als ik besluit deze te verkopen. Omdat ik de boeidelen graag wilde hebben heb ik gezocht naar een bedrijf die deze onderdelen kon leveren.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de boeidelen kon leveren. Al snel kwam ik terecht op de website van NPI. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met gevels en boeidelen te maken heeft. Op de website boden ze ook verschillende soorten boeidelen aan en zo wist ik zeker dat er wel wat voor mijn huis tussen moest zitten.

Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met dit bedrijf, zodat er een offerte opgesteld kon worden. Tijdens de afspraak is er iemand van het bedrijf langs geweest en die heeft gekeken naar de beste mogelijkheden voor mijn huis. Aan de hand hiervan heb ik een offerte gekregen en de prijs daarvan viel heel erg mee.

Sinds kort heb ik de boeidelen er op zitten en ik vind het helemaal geweldig!