Dagelijks werk slotenmaker Den Haag

Hoe zit een werkdag van een slotenmaker Den Haag uit? In deze artikel gaan we kijken wat een slotenmaker Den Haag allemaal op een dag doet.

Dagelijkse taken

De werkdag van een slotenmaker Den Haag bestaat uit het installeren van inbraakbeveiliging, sloten en het vervangen of repareren van sloten. Op een dag heeft de slotenmaker een lijst met afspraken staan met de klanten en wat de werkzaamheden zijn. Dit kan het installeren van inbraakbeveiliging zijn of het vervangen of repareren van defecte sloten bijvoorbeeld. Dit zijn dus vaste afspraken waar de slotenmaker naartoe moet en die staan al lang van tevoren op de planning.Buitendienst

Dan is er nog de buitendienst van de slotenmaker Den Haag. Iedere slotenmaker heeft een buitendienst op het rooster staan. Tijdens de buitendienst rijdt de slotenmaker rond en gaat mensen helpen die buitengesloten zijn bijvoorbeeld. Ook na een inbraak gaat de slotenmaker Den Haag langs om de sloten te vervangen. Dit zijn geen reguliere diensten en de uren waarop de slotenmaker werkt zijn dan ook afwijkend. Zo zijn er ook diensten dat oom middernacht beginnen en pas de volgende ochtend aflopen. Dit komt doordat mensen op iedere uur van de dag buitengesloten kunnen raken en zo is er dus altijd wel een slotenmaker nodig ergens in de stad.

www.slotenmaker-den-haag.com/

www.slotenmakerdenhaag.nl/