Een Twemco klok, daar kunt u een slechtziend persoon blij maken!

Een Twemco klok is een klok met grote letters en cijfers waardoor het eenvoudig te gebruiken is voor elke persoon die moeite heeft met klokkijken. Wanneer een persoon wat ouder wordt gaan de ogen ( het zicht ) vaak achteruit. Helaas hoort dit erbij, het kan wel erg lastig zijn. Zo is het nu bijvoorbeeld een stuk lastiger om een klok af te lezen of om s morgens op je wekker te kunnen kijken en zien hoe laat het is. Daarom is er nu een Twemco klok, dit is een klok speciaal gemaakt voor slechtziende personen. Dankzij eenvoudige aanpassingen is het voor slechtziende personen nu een veel makkelijker leesbare klok!

De verschillen van een Twemco klok en een normale klok:

 

  • Een Twemco klok heeft een groot contrast qua kleuren. De achtergrond heeft de totale tegenovergestelde kleur van de wijzers. Hierdoor vallen de wijzers beter op en is de tijd makkelijker te zien. Een normale klok heeft ook wel een klein contrast maar dit is genoeg voor de personen die normaal kunnen zien. Helaas kunnen ouderen dat niet meer zo goed. Daarom moet nu dit op de markt worden gebracht!
  • Een Twemco klok heeft een flip-over methode op de klok zelf zitten. Dit is een kalender waarop de datum ook te zien is. Dit is een erg bekende manier van de datum verwerken in bijvoorbeeld een klok!
  • De klok werkt op batterijen waardoor deze overal te plaatsen is.
  • U kunt zelf kiezen voor een wandmodel of een tafelmodel.