Hiervoor gebruik je snelbouwankers

schroeven draaier

Misschien heb je snelbouwankers nodig voor een klus in huis of ergens anders. Dan is het wel zo handig dat je deze makkelijk en snel online kunt bestellen. Bij de Bevestigingsexpert kun je terecht voor snelbouwankers van absolute topkwaliteit. Hier kun je dan ook verschillende soorten en maten vinden. Zo vind je de juiste snelbouwankers voor jouw klus en ben je verzekerd van een goed resultaat. Een snelbouwanker is een stalen anker die zorgt voor goede bevestigingen in ongescheurd beton. Dit anker is voorzien van een lang schroefdraad waardoor deze flexibel wordt ingezet. Voor een snelbouwanker van goede kwaliteit ben je bij Bevestigingsexpert.nl op de juiste plek. 

ankers

Meer over snelbouwankers

Wanneer kun je snelbouwankers het best toepassen? De snelbouwanker is geschikt voor de voor- en doorsteekmontage, maar ook voor de afstandsmontage. Gebruik snelbouwankers van de fabrikant Fischer voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan stalen constructies, machines, trappen, ladders, gevelsystemen, leuningen en meer. Wat zijn de voordelen van het gebruik van een snelbouwanker? De verminderde verankeringsdiepte van de snelbouwanker verlaagd diepte van boorgaten. Hierdoor kost de installatie minder tijd en kun je dus flexibeler werken. Daarnaast heeft de anker een lange schroefdraad en daardoor is dit bevestigingsmateriaal zeer flexibel. 

snelbouw ankers

Wat vind je in het assortiment van de Bevestigingsexpert? Je vindt hier snelbouwankers van goede kwaliteit die verkrijgbaar zijn in diverse maten. De kleinst beschikbare diameter is 8 mm en de grootste is 16 mm. De lengtes van de snelbouwankers variëren ook, van 81 mm tot 146 mm. Wat heb jij nodig voor je klus? Bestel het in de webshop!