Ik was opzoek naar een goede CV Ketel!

CV ketel

Natuurlijk is het verleend wanneer u geen warm water kunt gebruiken of dat u de verwarming niet kunt aanzetten. Ikzelf heb een week lang te maken gehad met dit vervelende probleem en daar baalde ik enorm van. Een week douche met koud water en een week in een koude woning slapen dat vond ik erg vervelend. Gelukkig kwam ik via een goede vriend van mij in aanraking met het bedrijf Holland Warmte. Hij raadde het mij aan om contact op te nemen met dit bedrijf en dat heb ik ook gedaan. In dit gesprek kwam na voren dat mijn CV ketel niet goed functioneerde. Zodoende raadde Holland Warmte het mij aan om een CV ketel te laten plaatsen door henzelf. Wanneer ik in zee ging met Holland Warmte werden er mij drie beloftes gedaan. Zie de drie beloftes hieronder:

  • Laagste prijsgarantie
  • 24/7 klantenservice
  • Dertien jaar volledig garantie op uw aankoop!

CV ketel

Ik heb gekozen voor Holland Warmte!

Na goed contact te hebben gehad koos ik uiteindelijk voor Holland Warmte. Achteraf gezien is dit een zeer verstandige keuze gebleken. Een dag na contact werd er namelijk al een nieuwe ketel binnen in mijn woning geplaatst. Binnen no time had ik weer de beschikking over warm water en een verwarmd huis. Dit had ik natuurlijk allemaal te danken aan de goede en snelle service van Holland Warmte!

Bent u zoekende naar een goede ketel voor binnen in uw woning? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met het bedrijf Holland Warmte!

Holland Warmte