Sanispecials levert aan iedereen!

Sanispecials heeft met 300.000 producten echt alles om je van dienst te zijn! Van deze 300.000 producten hebben zij 100.000 producten op voorraad. Sanispecials levert aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Wanneer u besluit een product te kopen van Sanispecials, krijgt u dit product voor de scherpste prijs en krijgt u ook nog eens minimaal 2 jaar garantie!

Aangezien het uitzoeken van een badkamer of een Sanibroyeur niet een alledaags ding is en daarom helpt Sanispecials u graag om de juiste keuze te maken en u het beste advies te geven. U kunt voor vragen of advies altijd langskomen in de showroom of contact opnemen via de mail of telefonisch. Ook wanneer u vragen hebt in het weekend is het mogelijk om een whatsapp berichtje te sturen of te bellen.  Het is een echte aanrader om uw producten te kopen bij Sanispecials!

Betaalmogelijkheden

Sanispecials.nl biedt de meest uiteenlopende betaalopties. Hieronder ziet u alle betaalmogelijkheden.

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Vooruitbetalen

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u deze altijd stellen aan een van de medewerkers van Sanispecials. U kunt ze makkelijk bereiken door te bellen naar +31(0)73-6121855 of een e-mail te sturen naar info@sanispecials.nl.