Zeer tevreden over de bank van De banken fabriek

Logo-de-Bankenfabriek

Wij zijn super tevreden met de service en met de nieuwe bank die mijn moeder heeft gekocht bij De banken fabriek. De bank die in de woonkamer van mijn moeder stond was namelijk aan vervanging toe en we gingen samen op zoek naar een bedrijf die mooie banken aanbiedt. 

Zeer veel websites van verschillende bedrijven bezocht en met elkaar vergeleken 

Toen ik samen met mijn moeder op het internet op zoek ging naar een bedrijf die mooie banken aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje samen op het internet op zoek waren gegaan naar een website van een bedrijf die ons aansprak kwamen we uiteindelijk terecht op de website De banken fabriek. De website van dit bedrijf sprak ons beide erg aan omdat de website erg overzichtelijk is en veel aantrekkelijke informatie bevat. Ook zijn er een aantal reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal erg tevreden zijn over zowel de service als over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Daarom besloot mijn moeder ook om een afspraak te maken om een bezoek aan de showroom te brengen. 

bankenfabriek

Zeer tevreden met de nieuwe bank 

In de showroom werden we erg vriendelijke en zeer uitgebreid geholpen. Nadat we een aantal banken hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder om over te gaan tot een aankoop. De bank werd namelijk aangeboden voor een voordelige prijs en zit erg comfortabel. We zijn daarom ook erg tevreden met de nieuwe bank.