Heb je al eens bij de Bulthaup keukens gekeken?

Heb je al eens gekeken bij de Bulthaup keukens? Zei mijn vriendin toen zij bij onze nieuwe woning kwam kijken. Hier had ik nog nooit van gehoord en daarom besloot ik om een op het internet te gaan kijken. Toen ik op de website keek, trof ik een hoop informatie en voorbeelden aan. Direct kreeg ik het gevoel dat dit bedrijf wel iets voor ons zou kunnen betekenen. Wij hebben de oplevering van de woning volgende maand al en de ruimte om te koken is nog helemaal leeg. Mijn man en ik willen hier het liefst voor altijd blijven wonen en daarom willen wij van dit ons echt dat perfecte thuis maken. Koken vind ik leuk en daarom wil ik mij ook goed kunnen vermaken in de ruimte die wij hiervoor hebben.

Bulthaup keukens

Wij zijn klaar voor de start

De Bulthaup keukens zijn dan ook uniek omdat deze worden ontworpen aan de hand van jouw wensen en woninginrichting. Samen met mijn man ben ik naar dit bedrijf toe gegaan die is gevestigd in Den Haag. Wij hebben een zeer prettig gesprek gehad met een van de ontwerpers die direct voor ons aan de slag is gegaan. Toen het 3D ontwerp klaar was, wisten wij niet wat wij zagen en ik sprong zelfs even in de lucht van enthousiasme. Nou die beslissing om hiervoor te gaan was eigenlijk direct genomen. 

Het plaatsen van de keuken hebben wij kunnen plannen de dag na de oplevering van de woning. Ik kan niet wachten om hier heerlijk te kunnen gaan koken.

Bulthaup keukens