Keuzehulp Senseo kopen

Wil jij een Senseo koffieapparaat kopen? Dit koffieapparaat bestaat al meer dan 15 jaar. Vandaar dat er inmiddels verschillende modellen van op de markt zijn. Welke het meest geschikt is voor jou, hangt af van de eisen die je aan een koffieapparaat stelt. Waarschijnlijk vind je het geen probleem om koffiepads te moeten gebruiken als je een Senseo apparaat op het oog hebt. Dan zijn de Original, Intensity Select, Viva Café of Quadrante allemaal geschikt. Met de Viva Café haal je de meest intense smaak uit je koffiepads.

 Senseo aanbiedingen

Aldi koffiepads prijs
Maar het kan ook zijn dat je twijfelt omdat je koffiepads toch wat duur vind. Dan kan het een geruststelling zijn dat de koffiepads van Senseo geen beschermde producten zijn en je een andere versie ervan die ook geschikt is voor het apparaat ook in budget variant vindt. Durf je dat toch niet aan of heb je liever de smaak van echte Senseo koffiepads? Kies dan voor de Intensity Select, want hierbij krijg je een Senseo pads aanbieding 150 koffiepads gratis.

Verschillende soorten koffie
Je hoeft ook niet te kiezen tussen een koffiepadapparaat of een filterkoffieapparaat. Dat bewijst de Switch. Dit is een koffiepadapparaat en een filterkoffiezetapparaat in één. Het werkt even simpel als de andere modellen. Met een druk op de knop verander je het type koffie dat je kunt zetten. Hiermee bespaar je helemaal geld. Je hoeft immers geen twee apparaten te kopen en hebt toch de keuze uit twee manieren van koffiezetten. Kortom: er is voor ieder wat wils van Senseo.